Nieuwe drummer Marcel Smit

Na jaren trouw dienst gedaan hebben als drummer kreeg Justin het toch wel heel druk met z'n werk en opleiding, vandaar dat Supershaker een nieuwe drummer heeft. En wat voor één, Marcel Smit speelt al vele jaren drums en heeft ruime bandervaring. Supershaker grooved weer als vanouds.

Justin heel erg bedankt voor je inzet en succes met je baan! Marcel van harte welkom bij Supershaker!

Maak kennis met onze nieuwe tenorsaxofonist Rien

Hij speelt alweer een tijdje met ons mee, maar was nog niet op onze site geïntroduceerd. Sinds begin dit jaar is Rien onze nieuwe tenorsaxofonist en heeft hij de plaats van Ruud ingenomen. Ruud nog bedankt voor al je blaaswerk en Rien welkom bij de band. We zijn blij met je en genieten van je solo's.

Sinds Rien bij de band zit neemt het aantal optredens van Supershaker toe. Ligt dat aan Rien of wordt de band gewoon vaker gevraagd? Het maakt ons niet uit, we zijn blij dat jullie ons weten te vinden.

Swingen op z'n Carambolaans

6 februari had Supershaker een optreden in het sfeervol grand-café Carambole te Winschoten. Al sinds 1984 komt Winschoten en omgeving graag naar grand-café Carambole. Vanwege de gemoedelijke, gastvrije sfeer, vanwege de vele soorten bieren, wijnen en gedistilleerd. En natuurlijk ook vanwege de lekkere huisgemaakte hapjes.

Regelmatig is er livemuziek te horen, en op 6 februari gooide Supershaker de groove in de pan!

Uitwaaien op Borkum

Zaterdag 13 juni had Supershaker een optreden op Borkum. Het optreden was de afsluiting van de Borkum-Helgoland Regatta. Deze zeilrace is in 2006 ontstaan tijdens het organiseren van de 50e Borkumrace, een wedstrijd van Delfzijl naar Borkum en terug. Enkele personen kwamen toen op het idee om een zeilrace van Borkum naar Helgoland te organiseren.